måndag 5 december 2011

Om organisering av mina tyger..

Det är just vad jag påbörjat för projekt nu. Jag har en himla massa tyger som ligger huller om buller i olika förvaringar, som jag tyckte var bra en gång i tiden, men som inte alls är bra längre, som ni ser. :-)
Så istället hittade jag DENNA blogg, som berättade att hon omorganiserat sitt tygförråd. Och jag tyckte det verkade super bra. Så jag beslutade mig för att apa efter. :-D
Så jag tog gamla reklam tak skyltar från jobbet, som jag skar i lämpliga bitar, alla i samma höjd tyckte jag var viktigast.


Sen snurrade jag upp alla tygerna på var sin kartongbit. Och Jisses vilken skillnad. Det ser både snyggare och fräshare ut. Och det blev plötsligt överskådligt, och enkelt att plocka det tyget man behöver utan att rasera alla andra hopvikta tyger. För när man raserar dom, så viker jag inte direkt om det. Nä, jag knölar bara tillbax allt för att slutligen bara ha en enda stor tyg röra.


Men så här snyggt blev det...har typ 5/6delar kvar att organisera på detta vis. Men man hinner inte så mycket nu för tiden (?!?!) Så det få ta den tid det tar. :-)
Just nu slängde jag bara ner det ´färdig organiserade i en gamal arkiv låda, som jag har till mina symaskinstillbehör egentligen. Men tanken är att ha alla dessa tyger i mina tilltänkta köks överskåp, med vitrin dörrrar. *längtar*
Kommer nog at ta något år tills jag äntligen har inskaffat mig dom..men tills dess måste jag komma på en annan förvaring av mina ny organiserade tyger.. Men det är nästa problem!

*Over and out*

Inga kommentarer: