onsdag 8 januari 2014

Ett år senare...

Ja det är just vad det är... Satt och läste igenom mina "Jag är tacksam för"-lappar, som jag samlat i en burk under 2013. Och på en av dem från februari, stod det just. "Är så tacksam för att vi bestämt att jag ska få ett nytt pysselrum". :-)
 Och nu, snart ett år senare, börjar det bli verklighet. Försökte mig på en panorama bild först, för att man ska få en helhets blick.


Under julledigheten, har vi tömt mitt blivande rum på allt bråte. Och sedan hyrde min sambo en slipmaskin, och jämnade till golvet. Och sedan blev det till att grundstäda. Och nu har jag målat betongväggarna första gången! det blev väldigt blackigt, men en gång till, så blir det nog bättre. Så här ser det ut nu. Det är som sagt väldigt lågt till tak. mne jag kan gå raklång, så mig kvittar det. :-D


Innan målning. Bild tagen rätt in från dörröppningen.

En av två väggar med gips, som ska tapetseras istället! Där är mitt dörrhål :-)

Långa gips väggen: Här har jag helt säkert bestämt mig för att ha underskåp och bänksiva från vägg till vägg!


Här slipar min älskade sambo golvet för att det sedan ska gå att lägga klinkers :-)

Här har jag målat en gång!

Mitt enda lilla fönster, delvis under markhöjd. :-)

Målat det som kan målas en första gång.

Sedan ska det målas en gång till. Och sen ska det inhandlas klinkers! Blir billigaste ljusa. Men jag skulle gärna vilja lägga in lite klickar med mosaik i olika färger lite här och var i golvet oxå. Försöker få min sambo att gilla den iden. Men han är inte riktigt övertygad än. Få se hur hårt jag står på mig.

Är inspirerad av denna bilden nämligen:


Får inte in bilden :-/
Kör en olaglig varriant...här kommer den. (fotat från skärmen. ;-P)


Det är lite väl förmycket för min smak. Men tänk er ett typ beight klinkers, med en ruta mosaik i gammelrosa i ena änden, en ruta brunt mosaik i en annan och en guld, grön och kanske blå typ.. Jag gillar tanken!
Inga kommentarer: